Bugun...

"nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/s/keywords/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/32/s/keywords/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/s/keywords/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/32/93" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ UYARISI
İçme suyu şebeke hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle Nevşehir’in bazı mahallelerinde gün içerisinde su kesintisi ya..
NEVŞEHİR’DE KURUMSALLAŞMA VE AİLE ANAYASASI PANELİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’n..
 Vali Aktaş eşi ile şehit Polis Memuru Furkan Demir’in kız kardeşinin nişan törenine katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, şehit Polis Memuru Furkan Demir’in kız kardeşi Elvin Demir’in nişan tö..
NEVŞEHİR’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
Nevşehir’de vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan ..
Nevşehir Belediyesi Tarafından Mevlid-i Şerif ve Zafer Programı
Nevşehir Belediyesi tarafından Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikleri..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR
Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet araçları ve iş makineleri yenileniyor. Önümü..
TÜRK EĞİTİM-SEN MEHMETÇİĞİN YANINDADIR!
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; Barış Pınarı Harekâtına destek vererek, Türk Eğitim Sen, amasız, fa..
NEVŞEHİR’İN SU SORUNUNU ÇÖZECEK PROJE İÇİN YENİ SU DEPOLARININ TEMELİ ATILDI
Nevşehir'in içme suyu sorununun çözümü konusunda hayati önem taşıyan 15 bin ton kapasiteli 3 ayrı su deposu için temel a..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 MODAFENSPOR: 0
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Modafenspor’u 2-0 mağlup etti. ..
Vali Aktaş, Kafe ve Pastane açılışına katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Nevşehir Merkez Emek Mahallesinde hizmete giren Kafe ve Pastane’nin aç..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI