Bugun...

"nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/s/keywords/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/98/s/keywords/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/s/keywords/nevsehir-haci-bektas-veli-universitesi-avrupa-nin-en-buyuk-egitim-fuari-eaie-2017-ye-katildi/98/36" İLE İLGİLİ HABERLER

Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Nevşehir'de Aranan 29 Kişi Yakalandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Merkez ve İlçe Teşkilatı tarafından; Vatandaşlarımızın adalete duyulan güveni ve kamu düze..
Nevşehir Ülkü Ocakları, güreş kursu açtı
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından gençleri sokaklarda ki kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sportif fa..
Rektör Bağlı ’15 Temmuz ve FETÖ Çalıştayı’na Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından düzenlenen ’1..
  Memur Sen ve Eğitim Bir Sen den  Milli Eğitim Müdürü CEYLAN´a Ziyaret
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Şube Başkanı Mustafa ÖZDEMİR ve Yardımcısı Mustafa ÇİFTCİ Gülşehir İlçe Milli Eğitim M..
 DEAŞ Terör Örgütü Üyesi Nevşehir Polisi Tarafından Yakalandı.
DEAŞ Terör Örgütü içerisinde faaliyetlerde bulunduğu tesbit edilen A.A.M.S.F. isimli şahıs Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü..
VALİ AKTAŞ, ŞEHİT BABASININ CENAZESİNE KATILDI
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Şehit Ali Kayaca’nın Ortahisar Kasabasında ikamet eden Babası Celalettin Kayaca’nın cenaze..
Hayırsever Tek’ten ‘Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ İçin Arazi Bağışı
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK)’ün onayı ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine bağlı olarak, Nevşehir’in Ac..
Acıgöl Belediyesi ile Nevşehir Kızılay Şubesi İşbirliğinde 300 Öğrenciye Giyecek Yardımı Yapıldı.
Acıgöl Belediyesi ile Nevşehir Kızılay Şubesi işbirliğinde Acıgöl ilçe merkez, köy ve kasabalarında ilk, orta ve lise ok..
Kapadokya Üniversitesi; Kosova Priştine Üniversitesi ile İşbirliği Anlaşması Yaptı.
Kapadokya Üniversitesi ve Kosova Priştine Üniversitesi “Hasan Priştina” arasında iki kardeş milletin akademik ve kültüre..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI