Bugun...

"nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/s/keywords/nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/17/s/keywords/nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/s/keywords/nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/17/140" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Sivas Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nda
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), dokuzuncu Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından koordin..
NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi'ne Doçent Ataması Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Fen Edebiyat Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi kadrosunda görev yaparken, doçen..
PINARBAŞI, KAZANAN NEVŞEHİR OLSUN
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28.Dönem..
NEVÜ ve Pakistan Wah Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Pakistan Wah Üniversitesi arasında öğretim ve araştırma elamanları ile..
NEVÜ Öğrencileri ÜNİLİG Boks Türkiye Şampiyonası’ndan Şampiyonlukla Döndü
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Üniversite Sporları Federasyonu (TÜS..
Nevşehir’in Kültürel Mirası Meryem Ana Kilisesi’nin Açılışı Yapıldı
Nevşehir’de restorasyonu tamamlanan kültürel miras ögesi Meryem Ana Kilisesi, düzenlenen törenle açıldı.
 ‘’Öğrencilere Trafik Bilincinin Geliştirilmesi’’ Eğitimi Verildi.
“Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ ve ‘’Güvenli Okul Yolu’’ projeleri kapsamında; ‘’Öğrencilerde Trafik Bilincinin Geliş..
“Elif ve Arkadaşları: Kapadokya” Filmi Nevşehir’de Depremzede Çocuklarla Buluştu
Nevşehir İl Protokolü ve Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Nevşehir Valiliği v..
AHİKA Tarafından Ücretsiz Online Çizgi Film Eğitimi
2022-2023 Genç İstihdamı Teması kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından çizgi film sanatını meslek edinmek isteyen ..
Depremin Kadın Kahramanları Düzenlenen Panelde Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ‘8 Mart Dünya Kad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI