Bugun...

"nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/s/keywords/nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/7/s/keywords/nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/s/keywords/nevsehir-il-saglik-mudurlugu-nden-nevu-de-ilk-yardimci-personel-egitimi/7/56" İLE İLGİLİ HABERLER

Ürgüpspor, Sağlık Taramasından geçti
Ürgüpspor Erkek Voleybol Takımı'nda yeni sezon öncesi teknik heyet ve sporcuların sağlık taraması yapıldı. ..
NEVÜ “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM İl Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kur..
Karacaşar Mahallesinde “ Siber Suç Farkındalık, Bilinçlendirme ve Bilgilendirme eğitimi verildi.
Jandarma ''Karacaşar mahallesinde; güvenli internet, parola güvenliği ve dolandırıcılık olaylarına karşı “ Siber Suç Far..
NEVÜ’de “Minik Eller” Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafınd..
NEVÜ Kozaklı MYO’dan Kayseri Çocuk İzlem Merkezi’ne Teknik Gezi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü Sosyal Hizm..
NEVŞEHİR İTFAİYESİ GÖNÜLLÜLERE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekibi Psiko Sosyal Destek Gru..
NEVÜ’den HES Kablo’ya Teknik Gezi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Böl..
NEVÜ’de “Alışveriş Bağımlılığı” Semineri Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından, bağımlılık seminerlerin ..
Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Nisan Ayı İstatistiği
NEVŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜZELER İÇİN AYLIK ZİYARETÇİ VE GELİR ÇİZELGESİ (VALİLİK BASIN VE HALKLA ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI