Bugun...

"nevsehir-jandarmasi-sokak-hayvanlari-icin-araziye-mama-ve-su-birakti/s/keywords/nevsehir-jandarmasi-sokak-hayvanlari-icin-araziye-mama-ve-su-birakti/20/s/keywords/nevsehir-jandarmasi-sokak-hayvanlari-icin-araziye-mama-ve-su-birakti/s/keywords/nevsehir-jandarmasi-sokak-hayvanlari-icin-araziye-mama-ve-su-birakti/20/118" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR ODA-BORSA MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN KATILIMIYLA YAPILDI
Nevşehir Oda-Borsa Müşterek Meclis Toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyetin katılımıyl..
Ressam Kartal'dan Dinç ve Duru İçin Kara Kalem Çalışması.
Ressam Gülhan KARTAL Karakalem Çalışmasını İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Genel Sekreter Kamil Duru'ya Takdim Et..
TİYATRO ATÖLYESİ İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için kurulan Tiyatro Atölyesi’nde 2. dönem oyuncu kayı..
BU FESTİVAL BABALAR VE ÇOCUKLARI İÇİN
Nevşehir Belediyesi tarafından “Babalar Günü” dolayısıyla düzenlenen “Babafest” bugün saat 16.00’da Gazi Stadı’nda başla..
GÖNÜLLÜLER ÇOCUKLAR İÇİN EL ELE VERDİ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Sen De Gönüllü Ol Çocukların Eğiti..
DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ BAŞVURULARI İÇİN YARIN (31 MAYIS 2022 ) SON GÜN!!
31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek başvurular öncesinde İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce okullarda “Deneyap Teknoloj..
Gülşehir Jandarması Tarafından Yakalanan Şahıs Tutuklandı.
“Hükümlünün veya Tutuklunun Kaçması” suçundan yakalama kaydı bulunan şahıs Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ek..
NEVŞEHİR İTFAİYESİ GÖNÜLLÜLERE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMLARINI SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından Nevşehir İHH Arama Kurtarma Ekibi Psiko Sosyal Destek Gru..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ 557. SOKAK SICAK ASFALT KAPLANACAK
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 557. Sokak, Nevşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt ile kaplanacak.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI