Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/105/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/105/102" İLE İLGİLİ HABERLER

İlçe Başkanı  SÖNMEZ “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Kutlama Mesajı
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı SÖNMEZ “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. ..
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci'den Açıklama
Millî-manevi değerlere sevdalı fikir ve hareket adamı, şair, yazar, ‘Yedi Güzel Adam’dan biri, yaşadığı dönemde çevresin..
DOĞAÇLAMA TİYATRONUN EFSANELERİ MAHŞER-İ CÜMBÜŞ’LE EĞLENCE HAFTA SONU NEVŞEHİR’DE
Yılların birikimiyle gülmeye ve güldürmeye devam eden doğaçlama tiyatro ekibi Mahşer-i Cümbüş’ün sergileyeceği muhteşem ..
TÜRK EĞİTİM SEN BAŞKANI URGENÇ’TEN İSTİKLAL MARŞI ÇIKIŞI
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Okullarımızda ve tö..
TASARIM BECERİ ATÖLYELERİNİN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI
Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde okullarda kurulumu planlanan Tasarım Beceri Atölye..
KOSGEB Nevşehir Müdürlüğü’nün telefon numarası değişti
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) taşra teşkilatında yer alan müdür..
NEVŞEHİR TİYATROYA DOYACAK
Nevşehir'de ‘Tiyatro Geceleri’ ile birlikte 11 Ocak 2020 tarihinden itibaren her Cumartesi bir tiyatro oyunu sahnelenece..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni yılı çalışarak karşılayan polisler, itfaiyeciler ve sağlık personeliyle bir ar..
NUDER’ den Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’ ye Ziyaret
Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER) Başkanımız Osman Süslü’ ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI ZENBİLCİ’DEN BELEDİYE BAŞKANI ARI’YA ZİYARET
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Nevşehir Belediy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI