Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/107/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/107/81" İLE İLGİLİ HABERLER

Yargıtay Heyetinden Nevşehir Valiliğine Ziyaret
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Nevşehi..
''BAĞIMLI OLMA BİZİMLE OL'' Temalı Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Bağımlılıkla Topyekün Mücadele kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ..
TGF Başkanı Karaca, köşe yazarlığını anlattı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Nevşehir’deki gazetecilere ve kamu kurum ve sivil top..
TGF Başkanı Karaca: BİK suçüstü yakalandı
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Bir kısım resmi ilanı kendi uhdesine almasıyla ilgili iddialarımızı tamamen doğrulayan..
Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir'de Düzenlenen Törenle Kutlandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile..
İl Başkanı Türker, ‘Kadınlarımız değerlidir’
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, 8 Mart Dünya Kadınlar günün dolayısıyla mesaj yayınladı. Türker mesajında,..
Nevşehir'de Tarım Sigortaları Anlatıldı.
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve TARSİM Konya Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Nevşehir Gıda Tarım ve Hay..
AK Parti İl Başkanı Yanar, ''Kadınlar, Bizim Topraklarımızda Hem Toplumun Hem Ailenin Temelidir''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Gerek kurtuluş mücadelesinde, gerekse Cumhuriyetimizin kuruluşunda en ..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamı..
Okuryazarlık Seferberliği İl Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Sefe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI