Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/111/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/111/171" İLE İLGİLİ HABERLER

TBMM Başkanı Şentop, Rektör Bağlı’yı Makamında Kabul Etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof...
NEVŞEHİR BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan Ramazan etkinlikleri her akşam ünlü isimleri Nevşehirliler buluşturmaya devam ..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, birim müdürleri ile yaptığı toplantıda göreve geldikleri günden, günümüze kadar hay..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’NIN GECE MESAİSİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gece geç saatlerde Doyuran Kavşağı ile Ziraat Bankası Kavşağı arasında süren alt ya..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “sevgi, sabır ve fedakârlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Arı’ya destek
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, kamuoyunda yıpratılmaya çalışılan AK Partili Nevşehir Belediye..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Genel Meclisini ziyaret etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası oluşan yeni İl Genel Meclisini ziyaret eden Vali Aktaş, hayırlı olsun ziyaret..
NEVŞEHİR CADDELERİ RENGARENK
Nevşehir, kentin değişik bölgelerine baharın müjdecisi olan rengârenk çiçekler dikiyor. Çalışmalar kapsamında ilkbahar v..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI’NIN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, engellilerin hayatın her alanında etkinliklerinin artırılmasını en temel çalışma al..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI