Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/136/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/136/195" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Koleji Öğrencilerine Aşı Yapıldı
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 8. Sınıf Öğrencilerine Tetanoz Aşısı Yapıldı. ..
Nevşehir TRT Çocuk Şenlikleri Organize Toplantısı Yapıldı
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenecek olan ve Nevşehir’in tanıtımının da etkin bir şekilde sağla..
Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Y..
İlçe Değerlendirme Toplantısı Derinkuyu İlçesi'nde Yapıldı
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen deneme ve seviye tespit sınavının ikinci ilçe değerlendirme topl..
2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonunda 2017 Yılı Genel Sekreterlik İstişare Toplantısı ..
Genel Sekreter Benli'ye Hoşgeldin Ziyareti.
evşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman ÖZGÜN ve İl Genel Meclis Üyeleri Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine a..
İlk Encümen Toplantısı Yapıldı.
Genel Sekreter Savaş BENLİ'nin Başkanlığında, encümen toplantısı gerçekleştirildi.
Nevşehir'de Uyuşturucu Tacirlerine Darbe.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda; uyuşturucu ..
MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
2017 Yılının İlk Bebeği Esila Bebeğe, Nevşehir Devlet Hastanesi'nde Ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş Hanımefendi Nevşehir de dünyaya gelen 2017 yılının ilk bebeğini Hastane..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI