Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/158/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/158/127" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Ünver, Ak Parti İl ve Gençlik Kolları Toplantısına Katılarak, Kitabını İmzaladı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl ve Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısına katılarak, g..
Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine Diş Taraması Yapıldı
Özel Kardelen Koleji’nde Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine diş taraması yapıldı.
Nevşehir de Kalbi Duran Hasta Yeniden Hayata Döndü
Nevşehir’de sabah şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile fenalaşan Nevşehir doğumlu Özkan Sarkmaz (39) ve 112 ekipleri taraf..
Nevşehir TSO “Tek Durak Ofis” Oluyor
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, büyük uğraş ve çaba sonucunda Oda bünyesinde Tek Durak Ofis ..
Salaş ’tan Borsa Üyelerine 'NEFES KREDİSİ' Çağrısı
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş “ Kobilerimiz son zamanlarda yüksek ticari faiz ve finansm..
Milletvekili Gizligider; Tarihi Kararlara İmza Atıyoruz.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 93 yıllık Cumhuriyet tarihimizde önemli değişikliklere imza atmayı n..
Nevşehir ve İlçelerinde Önümüzdeki 5 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Nevşehir Merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacı..
Nevşehir'de ki Mülteci Kadınların Sorunları Masaya Yatırıldı.
AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Nevşehir’deki Sivil Toplum Örgütleri, dernek ve vakıfların kadı..
ÖZKAN ve Beraberindeki heyet,  Vali  AKTAŞ’ı Makamında Ziyaret Ettiler
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca düzenlenen çalışma hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında Nevşehir'e ça..
Tüberküloz Enfeksiyon Kontrolü ve ÇİD/YİD-TB Eğitimi Yapıldı.
Nevşehir Devlet Hastanesi'nde Tüberkülozu Önleme ve Mücadele için Saha Uygulamaları Eğitici Eğitimi’’ yapıldı...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI