Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/181/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/181/156" İLE İLGİLİ HABERLER

Üniversite Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Genel Kurulu Yapıldı
Nevşehir Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Vakfının Olağan Genel Kurul Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. ..
Ak Parti’den Başkan Süslü’ye Ziyaret
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Ataş ve AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, GECE ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hizmet birimleri tarafından şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen çalışmaları..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı. ..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den ''1 Mayıs Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir mesaj yay..
ORYANTİRİNG FEDERASYONU BAŞKANI AKYÜZ’DEN BELEDİYE BAŞKANI ARI’YA ZİYARET
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve federasyon genel sekreteri Mahir Irmak, Nevşehir Belediye Başkanı..
TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Sayın Prof..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Alın teriyle ekmeğini kazanan bütün vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gü..
AHİKA Yönetim Kurulu Nisan Ayı Toplantısı Aksaray’da Yapıldı
Ahiler Kalkınma Ajansı Nisan ayı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 30 Nisan 2019 Salı günü Aksaray Valiliği Top..
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BİRLİK ENCÜMENİ TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir İli Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği 2019 Yılı Nisan Ayı Birlik Encümeni Toplantısı, Valilik Toplan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI