Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/195/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/195/188" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nda geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma töreni bu yılda gerçekleştirilecek.Ramazan Bayr..
Göreme Belediye Başkanı Eren’den Kadir Gecesi mesajı
Göreme Belediye Başkan'ı Ömer Eren, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
BELEDİYE BAŞKANI ARI, ÖĞRENCİLERLE SAHUR YAPTI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Haluk Nur Baki Yurdu ve Recep Tayyip Er..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, KADİR GECİSİNİ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, tüm İslam âleminin ve Nevşehirli vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutl..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, KIRMIZI BEYAZLI FUTBOLCULARDAN SÖZ ALDI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor-Ergene Velimeşe Spor müsabakası öncesinde futbolculara moral ..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İmam Hatipliler ile İftarda Buluştu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, oğlu Ahmet Aktaş ile birlikte Nevşehir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organiz..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, BAŞSAVCI İSMAİL UÇAR’A ZİYARET
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehirli hemşerimiz İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar’ı ziyaret ..
Cinsel Saldırı Suçundan Bir Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi üzerinde otobüs durağında bekleyen Mağdur bayan şahsa elle cinsel tacizde bu..
ÜNLÜ OYUNCU VE YAZAR BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN BELEDİYE BAŞKANI ARI’YA ZİYARET
Yazar ve Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
BAYRAM TRAFİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
Yolcu Otobüsleri ve Diğer Yolcu Taşımacılığı Yetkilileri Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI