Bugun...

"nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/70/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/s/keywords/nevsehir-oda-borsa-musterek-meclis-toplantisi-iyi-parti-genel-baskani-meral-aksener-in-katilimiyla-yapildi/70/167" İLE İLGİLİ HABERLER

University Teaching and Learning Enhancement / UNITELE Başlıklı Erasmus + Proje Toplantısı
Üniversitemiz ile Linnaeus Üniversitesi arasında imzalanan University Teaching and Learning Enhancement / UNITELE başlık..
TÜRK EĞİTİM SEN İL BAŞKANI URGENÇ; ÖĞRETMENLİK SAYGIN BİR MESLEKTİR.
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Başkanı Tayfur URGENÇ; yazılı basın açıklaması yaptı. Urgenç basın açıklamasında şu ifadelere d..
NGC Başkanı Ekici, Polis Haftası’nı kutladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, Türk ..
Müzebüs’ün yeni durağı Nevşehir
Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyle Türkiye’nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2018-201..
ERGENE MEŞELİSPOR : 2 NEVŞEHİR BELEDİYESPOR : 1
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Ergene Meşelispor karşısında sahadan 2-1 yenik ayr..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI:“TÜRK POLİSİ, HUZURUMUZUN TEMİNATI”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk Polis Teşkilatının toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, halkın can ve ma..
Nevşehir’de Tema Şenlikleri Kapsamında Fidanlar Toprakla Buluştu
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri ile Nevşehir Yavuz Sultan Selim Han Ortaokulu öğrencileri “Tema Şenlikleri” kapsamınd..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanabilmesinde avukatlarımıza ..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN TÜRKEŞ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk siyasi tarihinin en önemli simalarından Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Sene..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den Teşekkür Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Güşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, 31 mart pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerdeki zaf..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI