Bugun...

"nevsehir-sgk-dan-emekli-ziyareti/s/keywords/nevsehir-sgk-dan-emekli-ziyareti/29/s/keywords/nevsehir-sgk-dan-emekli-ziyareti/s/keywords/nevsehir-sgk-dan-emekli-ziyareti/29/117" İLE İLGİLİ HABERLER

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ ÜNLÜER 'DEN, BAŞKAN ARI'YA TEBRİK ZİYARETİ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. ..
NÜKMER'den Rektör Bağlı'ya Teşekkür Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emi..
BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ’DAN VEDA ZİYARETİ
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimler sonucu görevi yeni seçilen yönet..
“Nevşehir Kazandı”
AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açı..
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nevşehirli Vatandaşların Kandilini Tebrik Etti
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Miraç Kandil’ini tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar g..
"TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR BU ZAFER HEPİMİZİN ADAMIN İZİNDE YOLA DEVAM”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, dün gerçekleştirilen Mahalli İdareler Yerel seçim sonuçları ile ilg..
Milletvekili Adayı Çalışkan'dan Çiftçi'ye Destek Ziyareti.
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel seçimlerde Ak Parti 3. sıra Milletvekili Adayı olan ve Milletvekilliğini kıl..
Nevşehir ve İlçelerinde Uyuşturucuya Darbe Üstüne Darbe
”Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından, (7) olayda (11) şahsa , ”Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı ..
Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
DERİNKUYU BELEDİYE BAŞKANINDAN VEDA ZİYARETİ
Derinkuyu Kaymakam Vekili Halil İbrahim Yeşilyurt, Vali İlhami Aktaş’a ziyarette bulunurken, Derinkuyu Belediye Başkanı ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI