Bugun...

"nevsehirli-gazeteciler-turk-gecesinde-doyasiya-eglendi/s/keywords/nevsehirli-gazeteciler-turk-gecesinde-doyasiya-eglendi/11/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Türk Eğitim-Sen'li Öğretmenler'den Şimşek Hakkında Suç Duyurusu
Mahkeme tarafından verilen karara rağmen idareci olarak göreve iade edilmeyen Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler Osman Şi..
50. Başkanlar Konseyi Sonuç Bildirgesi Açıklandı TGF: “Teröre Karşı Birlik Olmalıyız
Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun Nevşehir'de yapılan 50. Başkanlar Konseyi'nin sonuç bildirgesinde, ülkede meydana ge..
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları  Hocalı Katliamını Kınadı
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı, 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasa..
Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
Parmaksiz ve İnce Vergi Rekortmenleri Törenine Katıldı.
“Biz Türk Milleti olarak çok badireler atlattık elbette bunların üstesinden de geleceğiz, bizler çok güçlü bir milletiz”..
TGF ÜYESİ GAZETECİLER KAPADOKYA’YA HAYRAN KALDI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen 50. Başkanlar Konseyi toplantısı ve etkinlikleri ..
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU HEYETİ VALİ CEYLAN'I ZİYARET ETTİ
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50.Başkanlar Konseyi ..
50. Başkanlar Konseyi İçin Bir Araya Geldiler Gazeteciler, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği 50. Başkanlar Konseyi Nevşeh..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI