Bugun...

"nevsehirli-ulkuculer/reklam/s/keywords/nevsehirli-ulkuculer/reklam/2/s/keywords/nevsehirli-ulkuculer/reklam/s/keywords/nevsehirli-ulkuculer/reklam/2/1" İLE İLGİLİ HABERLER

Tanrıver; ''Tüm Nevşehirli Hemşerilerimizle Cumartesi Günü Kucaklaşmak İstiyoruz''.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir’de gerç..
Nevşehirli Küçükler Satrançta Büyük Başarıya İmza Attı.
Antalya'da her yıl düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Yarışmalarına, 21-27 Ocak 2017 tarihlerinde Nevşehi..
NEVŞEHİRLİ AK KADINLARDAN SEVGİ YOLU PROJESİ
AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından köy okulları ziyaret edilerek, öğrencilere kışlık kıyafet ve kı..
-Nevşehirliler Destek Verin Bu Ödül Bizim Olsun
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türkiye çapında düzenlenen "Eğitimde En İyiler" yarışmasında finale ..
 Uğur Işılak Diriliş Meydanı'nda Nevşehirlilerle Buluştu. VİDEO HABER
Dombıra müziğinin eşsiz yorumcusu Uğur Işılak, Bir grup asker tarafından Darbeye teşebbüs edilmesinin 13. gününde (28.07..
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı ACER'den Taziye Mesajı.
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Şerafettin ACER, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiğ..
MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Taziye Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerile girdiği ..
NGC Başkanı Ekici´den Şehidimize Taziye Mesajı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü pkk ile girilen çatı..
Belediye Başkanı Ünver’den Taziye Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştiril..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI