Bugun...

"nevsehirspor-taraftarlari-derneginden-rektorumuz-bagli-ya-ziyaret/s/keywords/nevsehirspor-taraftarlari-derneginden-rektorumuz-bagli-ya-ziyaret/46/s/keywords/nevsehirspor-taraftarlari-derneginden-rektorumuz-bagli-ya-ziyaret/s/keywords/nevsehirspor-taraftarlari-derneginden-rektorumuz-bagli-ya-ziyaret/46/39" İLE İLGİLİ HABERLER

GÜLŞEHİR SAVCI VE HÂKİMLERİNDEN İADE-İ ZİYARET
Gülşehir Cumhuriyet Savcısı Uğur İhtiyaroğlu ile beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a iade-i ziyarette bu..
Rektör Bağlı, A Haber’de “Memleket Meselesi”ne Konuk Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, A Haber’de canlı yayınlanan “Memleket Mese..
CEMALETTİN SARAR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
Eskişehir Ticaret Odası’nın Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarar Giyim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türki..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Kurban Bayramı Mesajı
Millet olmanın en temel unsurları; tarih ve gelecek tasavvurunun harmanlandığı ortak kültür değerleridir. Milletimizin ..
NEVŞEHİR HEYETİNDEN NACİ AĞBAL’A ZİYARET
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti. ..
Rektör Bağlı’dan Rektör Karakaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Pr..
ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit mezarları ziya..
VALİ AKTAŞ, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tar..
İŞKUR VE MERKEZ İLÇE KOMUTANLIĞI’NDAN NTSO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULUNA ZİYARET
Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan’..
Aktaş, İlimiz Merkeze bağlı Çardak Köyünü ziyarette bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlimiz Merkeze bağlı Çardak Köyünü ziyarette bulundu.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI