Bugun...

"nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/s/keywords/nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/20/s/keywords/nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/s/keywords/nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/20/25" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de “11. Kalkınma Planı ve Üniversitelerin Rolü” Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından “11. Kalkınma Planı ve Ü..
‘SAZIYLA SÖZÜYLE AŞIKLARIMIZ’ PROGRAMI 25 EKİM CUMA AKŞAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Yüzlerce yıllık geleneği yaşatan usta aşıklar; atışma, koçaklama, güzelleme, taşlama ve türkü dallarından sunacakları pe..
Nevşehir Belediyesi Tarafından Mevlid-i Şerif ve Zafer Programı
Nevşehir Belediyesi tarafından Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif, Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçikleri..
Anadolu Vakfı 40.yılında yeni bir eser için imza attı
Anadolu Vakfı Nevşehir’de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yaptırıyor
KAPEM’DE 4 YENİ KURS DAHA AÇILIYOR
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’n de, 4 yeni kurs daha açılıyor. Ücretsiz olarak verilecek kurslara..
NEVŞEHİR’İN SU SORUNUNU ÇÖZECEK PROJE İÇİN YENİ SU DEPOLARININ TEMELİ ATILDI
Nevşehir'in içme suyu sorununun çözümü konusunda hayati önem taşıyan 15 bin ton kapasiteli 3 ayrı su deposu için temel a..
Necip Fazıl Kısakürek NEVÜ’de Anılıyor
Anadolu Mektebi’nin 5. yazar olarak belirlediği Türk düşünce ve edebiyat hayatına damga vuran Necip Fazıl Kısakürek, Nev..
NEVÜ 4. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğinde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen ‘4'ncü Uluslararası Mersin Bili..
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş NEVÜ’de STK, İş Adamları ve Hayırseverle Bir Araya Geldi
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Nevşehir’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK), iş adamları ve..
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Gür’den NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI