Bugun...

"nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/s/keywords/nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/37/s/keywords/nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/s/keywords/nevu-de-iki-yeni-yuksek-lisans-programi-acildi/37/6" İLE İLGİLİ HABERLER

Genç Çiftçi Hibe Desteklemesi Tanıtım Toplantısı, Bugün Yapılacak.
"Kırsal Kalkınma Destekleri" kapsamında 30 Bin TL. ye kadar Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı Tanıtım Top..
NEHÜ ‘Lider Tırmanış Türkiye Şampiyonası’ Finallerine Ev Sahipliği Yaptı
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ‘Spor Tırmanış Minikler, Küçükler, Gençler, Büyü..
Gülşehir'de “Hz. Peygamber ve Ümmetin Birliği” konulu Program Düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir KABDAN hocanın Kat..
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu'ndan Geleneksel Bahar Şenliği
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu, İlçemiz İşadamlarından Metin Gürlek ve Oruç Reis Mahallesi Muhtarı Turgay Nail Yıldırım Spo..
Gülşehir İlçe Protokolü, Tomurcuk Anaokulunu Ziyaret etti.
Gülşehir merkezde bulunan Bağımsız Tomurcuk Anaokulu´nda Gülşehir ilçe protokolünce ziyaret ve öğle yemeği programı yapı..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Şehit Aileleri Yararına Ebru Sergisi Açıldı.
Ebru Sanatçısı Nurcan ERTAN’ın eserlerinin yer aldığı 20 tablo, 6 ebrulu kıyafet ve 15 ebrulu fulardan oluşan sergi Foru..
"Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı
İçişleri Bakanlığının 2010 yılında başlattığı "Dernekler ve Üst Kuruluşları için Proje Yardımları" Programı için, 2016 y..
Gülşehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ceyhan, Oldu.
Gülşehir Adliyesi'nde uzun yıllardır görev alan Bülent Ceyhan, Görev yükseltme sınavı'nda Elde ettiği başarı ile Gülşehi..
Nevşehir'de Yeni Doğan Bebeklere, Kalp Hastalıkları Taraması Yapılmaya Başlandı
Nevşehir Devlet Hastanesinde Yeni Doğan Bebeklere Doğumsal Kalp Hastalıkları Taraması Yapılmaya Başlandı
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI