Bugun...

"nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/17/iletisim/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/17/iletisim/9" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU’NDA EN GÜZEL ŞARKILAR ANNELER İÇİN
Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Çocuk Korosu, en güzel şarkıları anneler için seslendirdiler. Mayıs ayını..
Vali Ceylan'dan Anneler Günü Mesajı
Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Annneler Günü dolayısıyla İlimiz Valisi Sayın Mehmet CEYLAN bir mesaj ya..
Basketbol Grup Müsabakaları Nevşehir'de Başladı.
2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Basketbol Genç (A) Kızlar – Erkekler Grup Müsabakaları 13 – 15 Nisan 2016 ..
 Genç Basketbolculardan Ünlüer’e  Ziyaret
15-18 Mart 2016 tarihinde Gaziantep’te düzenlenen Kulüpler arası Genç Kızlar Basketbol Bölgesel Grup Şampiyonasında biri..
Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Nevşehir Belediyesi’nde
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle, bir grup..
Türkiye Yarı Finalisti Futsal Takımından Ürgüp Belediyesi'ne Ziyaret
Niğde grubunda yer alan müsabakalarda Çorum ve Gaziantep'i yenerek grup 1.si olan ve Türkiye yarı finallerine girmeye ha..
Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi eğitimlerine devam ediyor.
Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği bünyesindeki Uçhisar Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Uçhisarlı bayanların kişis..
Analig Taekwondo Yarı Final Müsabakaları Nevşehir'de Gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabak..
Davranış Bilimleri Uzmanı- Yazar Aşkım Kapışmak Ürgüp'te
Ürgüp Belediyesi ve KAPTİD, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Birge Turizm A.Ş ve Kayakapı işbirliği ile Aşkım Kapışmak ilet..
OKUL SPORLARI GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
2015 – 2016 eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyetleri programında yer alan Grekoromen Stil ve Serbest Stil 17-18..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI