Bugun...

"nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/27/reklam/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/27/reklam/19" İLE İLGİLİ HABERLER

Uçhisar ve Cadaujac kardeş şehir protokolü tamamlandı.
Uçhisar Belediyesi ve Fransa-Cadaujac Belediyesi arasında Cadaujac Belediyesi’nin Ekim 2014 tarihinde Uçhisar Belediyesi..
Nevşehir Belediyesi Hizmet Birim Müdürlerine İlk Yardımcı Eğitimi Veriliyor
Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerinin müdürlerine yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında İlk Yardımcı Eğit..
İtirafçı FTÖ/PDY Şüphelileri Adli Kontrol Şartı ile Serbest Kaldı.
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan TOSUN, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasına inanan ve güvenen; Bu Konuda Savcıl..
Başbakanımız TBMM’ de AK PARTİ Grup Toplantımızda Konuştu
AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, TBMM Grup Toplantısı’ mızda yaptığı konuşmada, 14 yıl b..
GİTAR EĞİTİMİNE GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden Gitar eğitimlerine gençler büyük ilgi gö..
ŞEHİT AİLELERİ BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ'NDE BULUNDU
Nevşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığında bir grup şehit ailesi ile gazi Nevşehir ..
Demokrasi Nöbeti 20. Gününde Artan İlgiyle Devam Ediyor
15 Temmuz günü bir grup haininin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti , Diriliş Meydanı’nda birlik ..
 Uğur Işılak Diriliş Meydanı'nda Nevşehirlilerle Buluştu. VİDEO HABER
Dombıra müziğinin eşsiz yorumcusu Uğur Işılak, Bir grup asker tarafından Darbeye teşebbüs edilmesinin 13. gününde (28.07..
Başbakan Yıldırım'dan flaş Açıklama!!! Son Dakika
Asker tarafından yapılan köprü kapatma olayı ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.
Alparslan Ortaokulunda Karne Dağıtım Töreni Yapıldı.
2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminin sona ermesi nedeniyle Alparslan Ortaokulunda karne töreni düzenlendi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI