Bugun...

"nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/s/keywords/nevu-de-ikinci-grup-ilk-yardimci-egitimleri-tamamlandi/28/rss/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
MASA TENİSİ GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Dönemi Okul Sporl..
Kapem’de, 32. Dönem Eğitimleri İçin Başvurular Devam Ediyor
Nevşehir’de örgün eğitim konusunda kurumsallaşan yapısıyla dikkatleri üzerinde toplayan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğ..
İletişim Yoluyla Dolandırıcılık Konulu Toplantı düzenlendi.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz tarafından son günlerde artan telefon dolandırıcılıklarına karşı Kent Güvenlik Danışma Kur..
İLETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRICILIĞA DİKKAT!
İlimizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımı ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sor..
Nevşehir Belediyesi’nin Öncülüğünde Kadınların Eğitimleri Devam Ediyor
Kadınların her türlü konuda desteklenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, e..
Ürgüp İlçesinde Sit Alanı Haritaları Tamamlandı.
Ürgüp İlçesinde Sit Alanlarında Kalan Köylerin Halihazır Haritaları Tamamlandı.
Gülşehir'de Doğalgaz Sevinci; SAYI TAMAMLANDI.
Gülşehir'e Doğalgaz Gelmesi Amacı ile Gülşehir'de Elektirik Abone Sayısı Baz alınarak ortaya çıkan 3652'lik sayıya ulaşı..
Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Tamamlandı
6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ‘Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Ha..
Terörle Mücadele Ödül Kanunu Yürürlüğe Girdi.
“Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara Verilecek Ödül Hakkında Yö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI