Bugun...

"nevu-de-vi-uluslararasi-bati-kulturu-ve-edebiyatlari-arastirmalari-sempozyumu/s/keywords/nevu-de-vi-uluslararasi-bati-kulturu-ve-edebiyatlari-arastirmalari-sempozyumu/9/s/keywords/nevu-de-vi-uluslararasi-bati-kulturu-ve-edebiyatlari-arastirmalari-sempozyumu/s/keywords/nevu-de-vi-uluslararasi-bati-kulturu-ve-edebiyatlari-arastirmalari-sempozyumu/9/18/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi 7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Y..
Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Ünver, Basın Toplantısı İle Müjdeyi Verdi
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu(TRT) tarafından düzenlenecek 39. Uluslararası Çocuk Şenliği bu yıl Nevşehir’de gerçekleş..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ, 7. ULUSLAR ARASI KAPADOKYA FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
2016 Kısa Öykü ve Şiir Yarışmaları Sonuçları
53. Ulusal 27.Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde yapılan Kısa Öykü, ..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü İletişim Yolu İle Dolandırıcılık konulu imsakiye Dağıttı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri halkı dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlendir..
Ünver Ödülü, Başbakan Davutoğlu’nun Elinden Aldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl 5. si gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında ..
Ak Parti Yöneticileri 5.Yerel Yönetimler Sempazyumuna Katılacaklar.
AK Parti Nevşehir İl Yöneticileri, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Yerel Yönetimler Semp..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI