Bugun...

"nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/s/keywords/nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/16/s/keywords/nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/s/keywords/nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/16/37" İLE İLGİLİ HABERLER

NEÜ Bayan Hentbol Takımı Şampiyon Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar C Grubu ÜNİLİG Müsabakalarında namağlup ol..
Ürgüp Belediye Başkan'ı Fahri Yıldız Toprak Tv'ye Konuk Oldu.
Toprak TV'de Çarşamba günleri saat 22.00'da yayınlanan "Tarım ve İnsan" adlı programın yapımcısı Hamiyet Şakar, Ürgüp'te..
Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği arasında Protokol imzalandı.
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca onaylanan “Değerler Şehri Nevşehir” isimli projenin yürütülmesi ile i..
Acıgöl,Tatlarin İlkokulu Eğitim Öğretime Hazır
Nevşehir İl Özel İdaresi 2015 Yatırım kapsamında ,Yatırım ve İnşaat müdürlüğü kontrollüğünde Acıgöl İlçesi Tatlarin Kas..
YAZAR AYTEKİN KAYSERİ TOMARZA’DA YAZARLIK VE TÜRK DİLİ ÜZERİNE ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİ
Gazeteci Ressam Yazar Osman Aytekin Kayseri Tomarza İlçesinde okullarda “Yazar – Okur Buluşmaları”nda söyleşilerde bulun..
Türk Eğitim-Sen'den Muşkara Haber'e Teşekkür Ziyaret
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, Nevşehir'de faaliyet sürdüren Muşkara Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek yayın politikası..
CANLI HAYVAN TİCARETİ YAPAN SATICILARA EĞİTİM DÜZENLENDİ
Nevşehir'de canlı hayvan ticareti yapan satıcılara çalışma izni verilmesi ve hayvanların nakilleri sırasında refahı ve k..
Rektör Kılıç; Kazakistan’da ‘Türk Üniversiteleri Tanıtım Günleri’ Fuarına Katıldı
Kazakistan’da düzenlenen ‘Türkiye Üniversite Tanıtım Günleri’ Fuarına katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rek..
ÜNVER :  “ENGELLİLERİN TOPLUM HAYATINA KATILMALARI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Nevşehir Ünivesitesi Akademik Performansta Yine 1. Oldu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin, bilimsel ve akademik çalışmaları istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam edi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI