Bugun...

"nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/s/keywords/nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/9/s/keywords/nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/s/keywords/nevu-de-yetkili-sendika-turk-egitim-sen-oldu/9/22" İLE İLGİLİ HABERLER

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL YÖNETİM KURULU İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı eğitim kurumları ile ilgili olarak Nevşehir Valiliği, Nevşehir Ticaret..
İlçe Milli Eğitim Müdürü CEYLAN'dan Köy Okullarına Ziyaret.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN müdürlüğe bağlı köy okullarından Hacıhalilli ve Fakuşağı İlkokullarını z..
Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Yönetim Kurulu Çalışmaları İşbirliği Protokolü İmzalandı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Nevşehir İl MilliEğitim Müdürlüğü, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticar..
Kapadokya’nın Genç Sesleri Türk Halk Müziği Ses Yarışması Sona Erdi
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, 2016 yılı Genç-Des programı kapsamında dest..
Milli Eğitim Müdürü DEMİR Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR okul ziyaretleri kapsamında Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, 3..
Sözleşmeli Aday Öğretmenler'den İl Mili Eğitim Müdürü DEMİR’e Ziyaret.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Bakanlık Öğretmen Yetiştirme ..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den Kızılay'a iade-i Ziyaret.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR göreve başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kızılay..
Çiftçi Ailesinin Acısına Binlerce Kişi Ortak Oldu.
Gülşehir İlçesi esnaflarından Çiftçi Sarrafiye sahibi Erkan Çiftçi'nin eşi Seher Çiftçi'yi son yolculuğuna Binlerce kişi..
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halep’ e 135 ton un Gönderildi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halep’ e un yardımı kampanyası neticesinde toplanan 135 ton unun Halep’ e ..
Nevşehir Teröre Karşı Tek Yürek Oldu.
Nevşehir’de son günlerde meydana gelen terör olayları karşısında bir araya gelen çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI