Bugun...

"nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/s/keywords/nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/4/s/keywords/nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/s/keywords/nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/4/27" İLE İLGİLİ HABERLER

Güzelyurt Mahallesi Modern Bir Parka Daha Kavuştu
Nevşehir’in en gözde yaşam merkezlerinden biri konumundaki Güzelyurt Mahallesi, 4 bin metrekarelik bir alan üzerinde mod..
Mathmatics And Science For Life ( Mascıl) Çalıştayı Nevşehir’de Yapıldı
“Mathmatics and Science for Life” ´´Yaşam için Fen ve Matematik ´´adlı projenin Kapadokya çalıştayı Nevşehir Hüseyin Av..
Rektör Kılıç, Hitit Üniversitesinde ‘Üniversitenin Turizme, Turizmin Üniversiteye Katkısı’ Konulu Konferans Verdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Hitit Üniversitesinde ‘Üniversitenin Turizme, Turi..
Gülşehir Anadolu Lisesi Doğaya Saygılıyım, Çevreye Duyarlıyım Projesini Gerçekleştirdi.
Gülşehir Anadolu Lisesi Tarih Yaşam Kulübü tarafından yapılan projede Okulda okuyan yaklaşık 100 öğrenci ve 14 öğretmen..
Ünver Ödülü, Başbakan Davutoğlu’nun Elinden Aldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl 5. si gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında ..
Gülşehir'de “Hz. Peygamber ve Ümmetin Birliği” konulu Program Düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir KABDAN hocanın Kat..
"Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “Stratejik Planlama” konulu Toplantı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından "Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “St..
Nevşehir’ de Çanakkale Konferansı Yoğun İlgi Gördü
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Programında, Araştırmacı-Tarihçi Yazar Salim Dağ,..
Şehit Aileleri Yararına Ebru Sergisi Açıldı.
Ebru Sanatçısı Nurcan ERTAN’ın eserlerinin yer aldığı 20 tablo, 6 ebrulu kıyafet ve 15 ebrulu fulardan oluşan sergi Foru..
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI