Bugun...

"nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/s/keywords/nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/4/s/keywords/nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/s/keywords/nevu-den-fiziksel-aktivite-ve-hareketli-hareketsiz-yasam-konulu-soylesi/4/27" İLE İLGİLİ HABERLER

22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam Resim Yarışması Başarısı
DSİ 12. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında Kavak Ortaokulu Öğ..
Acının Gözünden Bir Damla Kanlı Yaş: Azerbaycan Katliamları
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türk Dünyası Kültür Topluluğu tarafından..
101. Yılında Çanakkale Ruhu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında ..
NEHÜ'de ‘Bir Dava Adamı Mehmet Akif Ersoy’ Konulu Panel Düzenlendi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından ‘Bir Dava Adamı Mehmet Akif Erso..
Çat Vadisi'nde Doğa Yürüyüşü Etkinliği Gerçekleştirilecek.
Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığınca yürtülmekte olan “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Haya..
MHP Nevşehir İl Başkanı Kaya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı‏
MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu..
Etkileşimli Teknoloji Yoluyla Fiziksel Aktivitenin Yaygınlaştırılarak Bütünsel Gelişimin Sağlanması
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Nevşehir Hacı Bek..
NEÜ Öğretim Üyesinden Cezaevindeki Hükümlü ve Tutuklulara Konferans
Cumhuriyet Başsavcılığından gelen talep üzerine Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd...
 Jandarma Uçhisarlı Kadınlara, Aile içi Şiddet Bilgilendirmesi Yaptı
Uçhisar Belediyesi ve Göreme Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen aile içi şiddet ve ailenin korunması k..
50. Başkanlar Konseyi Toplantısı Kapsamında NEHÜde ‘Medya ve Turizm’ Konulu Panel Düzenlendi
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde Nevşehir’de gerçekleştirilen ‘Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50. Başkan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI