Bugun...

"nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/5/images/genel/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/4/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/5/images/genel/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc" İLE İLGİLİ HABERLER

KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
Rektör Kılıç'tan Genel Sekreter Mustafa Eldivan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa E..
Kapadokyada Temel Fotoğrafçılık Eğitimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Temel fotoğrafçılık eğitiminin i..
Bakan Eroğlu Nevşehir'de 3 Tesisin Temelini Attı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan ve aralarında Nevşehir..
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Nevşehir Akparti'yi Ziyaret Etti.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temel atma t..
Gülmez, Nevşehir ve Çevre İllerle İlgili Rapor Hazırlayacak
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor h..
Tanrıver, “CHP'li Başkan Kendi Milletvekilleri ve Genel Başkanı Hakkında Suç Duyurusu'nda Bulunmuştur"
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez'in Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız hak..
Nevşehir de Bir İlk Engelli ve Yaşlı Hastalara Büyük Kolaylık
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı ile Sosyal Kalkınma ve Mali Deste..
Eldivan Teşekkür Etti.
Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Özel İdaresi genel sekreterliğine vekaleten atanmasının ardından bir Teşe..
AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili; Feralan, 3 Şehrin Koordinatör'ü Oldu.
AK Parti’de 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Ahmet Erdal Feralan, AK Parti Genel merkezi tarafından 3 şeh..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI