Bugun...

"nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/5/images/genel/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/7/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/5/images/genel/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ ÜSET MYO’dan Avrupa Başarısı
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da..
DSİ Genel Müdürü ACU;’Sulamada Hedef 5 Yıldızlı Projeler
Ülkemizde 1973, 1985, 1989, 1994, 2001, 2007, 2014 yıllarında kuraklık olmuştur. 2017 yılında da son 44 yılın en kurak d..
Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
GTİ AŞ Genel Kurulu Gerçekleştirildi.
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, NTSO ve GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif PARMAKSIZ ve TOBB Baş..
‘Küresel İklim Değişikliğinin Tarıma Etkisi’ Konulu Konferans Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen konferansta ‘Küresel İklim Değişikliğinin Tarıma Etkisi’ konusu ele..
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Kültür ve Sanat Yarışmaları düzenlenecek.
Milli duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve genç..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Nevşehir’de
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Kon..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Ünver'i Ziyaret Etti
AK Parti Kadın Kolları Kongresi’ne katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Baş..
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HARUN KARACAN NEVŞEHİR’E GELİYOR
AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Nevş..
KENT KONSEYİ 11. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Kent Konseyi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nevşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI