Bugun...

"nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc/5/s/keywords/nevu-den-ieee-gpecom-2019-1-kuresel-guc" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevü'de ''Hocalı Katliamı'' Konferans ile Anlatılacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kültür kongre merkezi Karavezir salonunda, Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı ..
NEVÜ Gökkuşağı Ekibi Köy Yollarında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite-şehir işbirl..
2019 Kültür ve Sanat Yarışmaları Başlıyor
Milli duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve genç..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
Dinler'den NY Times Travel Show 2019 Fuar Raporu
ABD’nin en önemli turizm buluşması / fuarı olarak kabul edilen NY Times Travel Show, New York’ta 25 – 27 Ocak 2019 tarih..
NEVÜ’ye ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Sertifikası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), kurumsallaşmaya ve kalite çalışmalarına yönelik attığı adımlara bir yenis..
NEVÜ Öğrencilerinden 6 Gümüş 1 Bronz Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET..
NEVÜ Gökkuşağı Projesi Köprüler Kurmaya Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi tarafından üniversite-şehir işbirliğini pekişti..
NEVÜ’de “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Nevşehir İl Müftülüğü işbirliğinde “Mevlid-i Nebi Ha..
NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden ‘Gökkuşağı Projesi’
NEVÜ Engelsiz Üniversite Birimi, “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekiştirmek için çalışmalarına dev..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI