Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/17/images/genel/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/5/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/17/images/genel/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Nevşehir’de
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Kon..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Ünver'i Ziyaret Etti
AK Parti Kadın Kolları Kongresi’ne katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Baş..
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HARUN KARACAN NEVŞEHİR’E GELİYOR
AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Nevş..
KENT KONSEYİ 11. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Kent Konseyi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nevşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi...
ULUSAL TV VE GAZETE TEMSİLCİLERİ DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİNDE
Türkiye genelinde yayım yapan bazı özel TV kanalları ile ulusal ölçekte yayın yapan gazetelerin muhabirleri, dünyanın en..
16 Farklı Ülkeden Öğrenciler NEVÜ’de “Türkçe” Öğreniyor
“Türkçe Yaz Okulu” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine (NEVÜ) gelen 16 farklı ülkeden 19 uluslararası öğ..
DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DSİ 12. (KAYSERİ) BÖLGE MÜDÜRÜLÜĞÜ NEVŞEHİR İLİ YATIRIMLARI
DSİ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2003-2016 yılları arasında (2003 ve 2016 yılları dâhil) Nevşehir iline tamamlanan ve ..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİ, HİSTORY CHANNEL’DE TANITILACAK
Nevşehir Belediyesi’nin öncülüğünde temizleme çalışmaları sürdürülen dünyanın en büyük yeraltı şehri, dünyanın en önemli..
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Gençlik Kampları Düzenlenecek.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif fa..
UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, N..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI