Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/19/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Öğrencileri 23 Nisan'da Çocukların Mutluluklarına Ortak Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Tarih ve Kültür Topluluğu (TAKUT) mensupları, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik v..
NEVÜ Fen Bilgisi Eğitimi Öğrencileri Anneleri Bilinçlendirmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmen adaylarının ‘Topluma Hizmet Uygulama..
NEVÜ’lü Minikler NEVÜ Rektörü Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı makam koltuğunu, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversi..
Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı.
Hacı Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerin hazırladığı 2019 TÜBİTAK Projesi ile ilgili ürünlerinin sergilend..
Rektör Bağlı ‘İslam Medeniyeti ve Müslüman Kâşifler: İslam Bilim Tarihi’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi..
NEVÜ’den Lise Son Sınıf Öğrencilerine Yönelik ‘Üniversiteye İlk Adım’ Etkinliği
Nevşehir genelinde eğitim-öğretimlerine devam eden lise son sınıf öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (N..
NEVÜ’de ‘Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu 2019’
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hemşireli..
NEVÜ Öğrencilerinden ‘Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam’ Projesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı MYO öğretim elemanları ve Fizyoterapi Programı 2. sınıf öğrenciler..
Gaziantep Mutfağı NEVÜ’de Tanıtıldı
Türkiye’nin en saygın ve lezzetli mutfaklarından Gaziantep Mutfağı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp ..
NEVÜ USET MYO ve  Kısık Ateş Dijital Gastronomi Platformu’ndan Söyleşi ve Bilgi Yarışması Etkinliği
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ USET MYO) ve Türkiye’nin en büyük dijital gastronomi platform..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI