Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/images/genel/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/25/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/images/genel/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

Analig Taekwondo Yarı Final Müsabakaları Nevşehir'de Gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo yarı final müsabak..
Gülşehir, 27 Şubat - 2 Mart 2016 Tarihleri arasında 5 günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 27 şubat-2 Mart 2016 Tarihleri arasınd..
Nevşehir Devlet Hastanesi Radyoloji Teknisyeni'nin Gurur Günü
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde Görüntüleme biriminde Röntgen ..
Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi..
Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek kapalı pazar yeri ..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHİR YERLEŞİMİ,  TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde s..
DÜNYANIN SAYILI ATIK SU ARITMA TESİSİNE SAHİBİZ
Nevşehir’de çevre kirliliği ile daha etkin mücadele edilmesi çalışmaları kapsamında 2010 yılında hizmete kazandırılan Ne..
KONYA HEYETİ DÜNYANIN  EN BÜYÜK  YERALTI YERLEŞİMİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Nevşehir’de kale ve Çevresi Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar sırasında keşfedilen dünyanın en b..
Çömçe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeni ile Ku..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI