Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/images/genel/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/8/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/images/genel/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

DSİ GENEL MÜDÜRÜ MURAT ACU; ÜLKEMİZİN VİZYON PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
DSİ Genel Müdürü Murat ACU yaptığı yazılı açıklamada;‘DSİ Olarak Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Çalışıyoruz’ ..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
NEVÜ ÜSET MYO’dan Avrupa Başarısı
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da..
DSİ Genel Müdürü ACU;’Sulamada Hedef 5 Yıldızlı Projeler
Ülkemizde 1973, 1985, 1989, 1994, 2001, 2007, 2014 yıllarında kuraklık olmuştur. 2017 yılında da son 44 yılın en kurak d..
Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Milletvekili Gizligider; Dünyanın Yükünü Türkiye Tek Başına Çekiyor.
Parlamentolar Arası Birlik(PAB) Türk Grubu üyesi olarak ülkemizi ve gazi meclisimizi temsilen New York’ta Birleşmiş Mill..
GTİ AŞ Genel Kurulu Gerçekleştirildi.
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, NTSO ve GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif PARMAKSIZ ve TOBB Baş..
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Kültür ve Sanat Yarışmaları düzenlenecek.
Milli duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve genç..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Nevşehir’de
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Kon..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Ünver'i Ziyaret Etti
AK Parti Kadın Kolları Kongresi’ne katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Baş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI