Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Türkiye 2. Lig Futsal Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafında..
NEVÜ ve Kapadokya Teknopark Tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Atölyesi Kuruluyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi(NEVÜ) ve Kapadokya Teknopark işbirliği ile “Prof. Dr. Fuat Sezgin Prototip Atöly..
Baharın Müjdecisi ‘Nevruz Bayramı’ NEVÜ’de Coşkuyla Kutlandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Nevruz kutlama etkinlikleri yoğun ..
Rektör Karasar NEVÜ’de “‘Bölgesel Gelişmeler Işığında Türk Dış Politikası ve Rusya’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından düzenlenen konferan..
NEVÜ’de “Modern Dünyada Üniversiteli Olmak” Konulu Konferans
Kariyer Uzmanı Dr. Çetin Kürşat Bilir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Modern Dünyada Ünive..
Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’dan “İslam’da Bilim ve Teknik” Konulu Konferans
"2018/6 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" olarak ilan edilmesi nedeniyle Ulu..
NEVÜ'den Kınama
15 Mart 2019 tarihinde Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde iki camiye, cuma namazı esnasında silahlı bir saldırı düze..
Prof. Dr. Aydın NEVÜ’de ‘Birlikte Yaşama Sorunu’ Üzerine Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyoloji Topluluğu tarafından "Birlikte Yaşama Sorunu” konulu konferans d..
NEVÜ’den ‘Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy’ Konulu Panel
İstiklal Marşı’nın TBMM tarafından kabulünün 98. yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamınd..
NEVÜ Öğrencileri Fidanları Toprakla Buluşturdu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencileri, üniversite tarafından ‘Yeşil üniversite’ sloganıyla yürütülen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI