Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli NEVÜ’de
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.
NEVÜ, Şanlıurfa '10. Kariyer Günleri Fuarı’na Katıldı
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valili..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİ ÇİN DEVLET TV’SİNDE TANITILACAK
Nevşehir’de ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehri, Çin’in en büyük devlet kanalı olan CGTN TV kanalında yayı..
Hocalı Soykırımı 27. Yıldönümünde NEVÜ’de Anıldı
Azerbaycan’ın Yukarı Karabağ bölgesi Hocalı Kasabasında 26 Şubat 1992 yılında Ermeniler tarafından soykırıma uğrayan Aze..
Nevü'de ''Hocalı Katliamı'' Konferans ile Anlatılacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kültür kongre merkezi Karavezir salonunda, Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı ..
NEVÜ Gökkuşağı Ekibi Köy Yollarında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite-şehir işbirl..
NEVÜ Öğrencilerine Yönelik İŞKUR İrtibat Noktası ve Eğitim Programı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında üniversite..
NEVÜ’ye ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Sertifikası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), kurumsallaşmaya ve kalite çalışmalarına yönelik attığı adımlara bir yenis..
NEVÜ Öğrencilerinden 6 Gümüş 1 Bronz Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET..
NEVÜ Gökkuşağı Projesi Köprüler Kurmaya Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Engelsiz Üniversite Birimi tarafından üniversite-şehir işbirliğini pekişti..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI