Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Nevşehir İl Müftülüğü işbirliğinde “Mevlid-i Nebi Ha..
NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden ‘Gökkuşağı Projesi’
NEVÜ Engelsiz Üniversite Birimi, “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekiştirmek için çalışmalarına dev..
NEVÜ’de 7. Geleneksel Mangalda Hamsi Şöleni
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla geleneksel ol..
NEVÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Seçmeleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü (BESYO) özel yetenek sınavı ..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
NEVÜ ÜSET MYO’dan Avrupa Başarısı
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da..
Milletvekili Gizligider; Dünyanın Yükünü Türkiye Tek Başına Çekiyor.
Parlamentolar Arası Birlik(PAB) Türk Grubu üyesi olarak ülkemizi ve gazi meclisimizi temsilen New York’ta Birleşmiş Mill..
ULUSAL TV VE GAZETE TEMSİLCİLERİ DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİNDE
Türkiye genelinde yayım yapan bazı özel TV kanalları ile ulusal ölçekte yayın yapan gazetelerin muhabirleri, dünyanın en..
16 Farklı Ülkeden Öğrenciler NEVÜ’de “Türkçe” Öğreniyor
“Türkçe Yaz Okulu” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine (NEVÜ) gelen 16 farklı ülkeden 19 uluslararası öğ..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİ, HİSTORY CHANNEL’DE TANITILACAK
Nevşehir Belediyesi’nin öncülüğünde temizleme çalışmaları sürdürülen dünyanın en büyük yeraltı şehri, dünyanın en önemli..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI