Bugun...

"nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde/9/s/keywords/nevu-den-uc-bilim-insani-dunyanin-en-etkili-bilim-insanlari-listesinde" İLE İLGİLİ HABERLER

"Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “Stratejik Planlama” konulu Toplantı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından "Ar-Ge Reform Paketi" , "4.Sanayi Devrimi" ve “St..
AR-GE Reform Paketi... DUYURU
Nevşehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyonunda, AR-GE Reform Tanıtım Paketi Tanıtı..
Muhteşem Tablo Gibi Tarih Havadan Görüntülendi.
Nevşehir Kalesi etrafında temizlik çalışmaları süren dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde ortaya çıkartılan tari..
TÜBİTAK Ortaöğretim Projelerinde Büyük Başarı
Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmala..
Uçhisar’da Etkili Anne Baba/Ebeveynlik Semineri
Uçhisar’da Psikologlar Elif Göçek ve Yudum Akyıl’ın vereceği “Etkili Anne Baba/Ebeveynlik” Semineri düzenlenecek...
Turkcell 4.5G şebekesi 81 ilde birden hazır
Turkcell, dünyanın en hızlı 4.5G şebekesini kurmak için eksi 30 dereceye varan hava koşullarında toplam 1,2 milyon saat ..
Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda
Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Ka..
Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi..
Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek kapalı pazar yeri ..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHİR YERLEŞİMİ,  TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde s..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI