Bugun...

"nevu-dogal-ve-kulturel-miras-turizmi-alaninda-yok-tarafindan-bolgesel-kalkinma-odakli-universite-olarak-kabul-edildi/s/keywords/nevu-dogal-ve-kulturel-miras-turizmi-alaninda-yok-tarafindan-bolgesel-kalkinma-odakli-universite-olarak-kabul-edildi/14/s/keywords/nevu-dogal-ve-kulturel-miras-turizmi-alaninda-yok-tarafindan-bolgesel-kalkinma-odakli-universite-olarak-kabul-edildi/s/keywords/nevu-dogal-ve-kulturel-miras-turizmi-alaninda-yok-tarafindan-bolgesel-kalkinma-odakli-universite-olarak-kabul-edildi/14/35" İLE İLGİLİ HABERLER

Koca : ‘Atatürk’ün Samsun’a çıkması milletimizin kaderimizi değiştirdi’
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çık..
Toki’de Çekiliş Heyecanı
Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Y..
Nevşehir´de Silahlı Çatışma Çıktı!
Nevşehir´de polislerin kontrol yaptığı esnada kimliği belirsiz kişiler tarafından polis noktasına ateş açıldı...
Uçhisar Belediyesi’nden, Konya’ya kültür gezisi
Uçhisar Belediyesi, kültür gezileri kapsamında, ülkenin tarihi ve kültürel yerlerini daha iyi tanıması, tarihi doku ve k..
Milletvekili Gizligider, Kozaklı Hükümet Konağı Hayırlı Olsun.
Ak Parti Nevşehir milletvekili Av. Ebubekir Gizligider; Ak Parti Nevşehir milletvekilleri olarak 2015 yılında söz verdiğ..
%50 HİBE Bireysel Sulama Sistemleri Destekleme Başvuruları Başladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanmakta olan "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" kapsamı..
Genç Çiftçi Hibe Desteklemesi Tanıtım Toplantısı, Bugün Yapılacak.
"Kırsal Kalkınma Destekleri" kapsamında 30 Bin TL. ye kadar Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı Tanıtım Top..
Yaşlı Çifti Dolandırmaya Çalışan 2 Şahıs Mahkeme Tarafından Tutuklandı.
Gülşehir İlçesi'nde yaşlı çifti Telefon ile arayarak Kendilerini Hakim Savcı ve Polis gibi tanıtarak dolandırmaya çalışa..
Polis Gülşehir'de Yaşlı Çifti Telefonla Dolandırmaya Çalışan 2 Kişiyi Yakaladı.
Gülşehir'de Meydana Gelen Dolandırıcılık Olayında; yaşlı çifti dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla Nevşehir il Emniyet Müd..
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı ACER'den Taziye Mesajı.
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Şerafettin ACER, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiğ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI