Bugun...

"nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/iletisim/rss/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/iletisim/rss/19" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Ülkemizin İstikrarın ve Kalkınmasının Teminatı Olacaktır.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemizin uzun vadede ihtiyacı ol..
AK Parti  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlatıyor.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, ilçe ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini parti teşkilat mensuplarına ..
Başkan Yıldız Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Davet Edildi
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 27 Ocak 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan Şehircilik ..
Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) hizmete sunuldu.
Sağlık Bakanlığımızca, işitme engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sağlık hizmeti sunumund..
Uçhisar Belediyesi personeline iletişim ve uyumlu çalışma eğitimi verilecek.
Uçhisar Belediyesi ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Uçhis..
Turkcell’in Yeni Reklam Yüzleri Emocanlar!
Turkcell, Türkiye’nin iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına yönelik sunacağı yeniliklerin duyurusu için animasyon karakter..
GAZETECİLER DE NÖBET TUTTU
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) üyeleri Ziraat Bankası önünde bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanb..
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü İletişim Yolu İle Dolandırıcılık konulu imsakiye Dağıttı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri halkı dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlendir..
AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİ’NDEN ZİYARET
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü başkanlığındaki Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Nevşehir..
CHP heyeti Ankara’dan mutlu döndü
Merkez ilçe ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyelerinden oluşan CHP Nevşehir heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI