Bugun...

"nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/1/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/1/12" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlatıyor.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, ilçe ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini parti teşkilat mensuplarına ..
Başkan Yıldız Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Davet Edildi
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 27 Ocak 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek olan Şehircilik ..
GAZETECİLER DE NÖBET TUTTU
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) üyeleri Ziraat Bankası önünde bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanb..
AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİ’NDEN ZİYARET
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü başkanlığındaki Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Nevşehir..
CHP heyeti Ankara’dan mutlu döndü
Merkez ilçe ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyelerinden oluşan CHP Nevşehir heyeti Ankara’ya çıkarma yaptı. ..
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cu..
TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU HEYETİ VALİ CEYLAN'I ZİYARET ETTİ
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 50.Başkanlar Konseyi ..
KONYA HEYETİ DÜNYANIN  EN BÜYÜK  YERALTI YERLEŞİMİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Nevşehir’de kale ve Çevresi Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar sırasında keşfedilen dünyanın en b..
NEVBİAD HEYETİ PARMAKSIZ’I ZİYARET ETTİ
Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve beraberinde heye..
AK KADINLAR , RECEP TAYYİP ERDOĞAN HATIRA ORMANINA FİDAN DİKTİ
Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir’in Avanos ilçesinde oluşturulan..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI