Bugun...

"nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/9/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/s/keywords/nevu-heyeti-cumhurbaskanligi-kulliyesinde/3/9/4" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de 7. Geleneksel Mangalda Hamsi Şöleni
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla geleneksel ol..
NEVÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Seçmeleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü (BESYO) özel yetenek sınavı ..
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Karasar’dan NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. ..
NEVÜ ÜSET MYO’dan Avrupa Başarısı
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da..
Yargıtay Heyeti Kapadokya Bölgesini Gezdi.
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Yargıta..
16 Farklı Ülkeden Öğrenciler NEVÜ’de “Türkçe” Öğreniyor
“Türkçe Yaz Okulu” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine (NEVÜ) gelen 16 farklı ülkeden 19 uluslararası öğ..
Milletvekili Gizligider ve beraberindeki Nevşehir heyeti'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ziyaret.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider beraberindeki Nevşehir heyeti ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınd..
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Heyeti Nevşehir'de
Çalışma Hayatında Milli Seferberlik çalışmaları kapsamında, Çalışma Genel Müdiresi Sayın Nurcan ÖNDER başkanlığında, Çal..
AK Parti Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Konusunda Bilgilendirildi.
AK Parti Nevşehir İl ve Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgilendirme topla..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Ülkemizin İstikrarın ve Kalkınmasının Teminatı Olacaktır.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemizin uzun vadede ihtiyacı ol..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI