Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/iletisim/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/iletisim/50/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Avanos MYO Öğrencileri Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa 7. Tarım Gıda Fuarında
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenlendi. ..
KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ’NİN LOGOSU BELİRLENDİ
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kapadokya Film Festivali’nin logosunu bölgenin simgelerinden yılkı atı, peri b..
KAPADOKYA HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Kapadokya Havalimanında incelemelerde bulunarak, Müdür Se..
Kapadokya Üniversitesi Uluslararası Çalıştaya Ev Sahipliği Yaptı
Kapadokya Üniversitesinde Türk ve yabancı akademisyenlerin katılımıyla ‘Tarihi Eserlere Uygun Malzemelerle Dokunmak” baş..
NEVÜ’de Kalite Çalışmaları ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Toplantısı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından, “Kalite Çalışmaları ve ..
‘TİYATRO ATÖLYESİ’ İÇİN BAŞVURULAR SONA ERDİ
Nevşehir Belediyesinin Türkiye’nin usta oyuncuları ve eğitmenlerinin katılımı ile başlatacağı ‘Ustalarla Tiyatro’ Atölye..
Vali Aktaş’dan, Özaltın Grubu Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ziyaret
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Özaltın Grubu Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş.’ye ziyarette bulundu.
NEVÜ Okuma Kulübü Proje Yarışmasında Finale Kaldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Okuma Kulübü, “Türkiye’nin Terörizmle Mücadelesi: Gençlik Boyutu” başlıklı..
Motif Vakfı’ndan NEVÜ’ye "Maddi Folklor Ürünlerini Derleme ve Yaşatma Ödülü”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kapadokya Yaşayan Miras Müzesi’ne "Maddi Folklor Ürünlerini Derleme ve Yaş..
Pop Sanatçısı Yusuf Güney NEVÜ’de Sahne Aldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahne alan Pop Sanatçısı Yusuf Güney, gençlere unutulmaz bir gece yaşat..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI