Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/rss/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/rss/3/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/rss/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/rss/3/21" İLE İLGİLİ HABERLER

KAPADOKYA, TRAVEL İZMİR TURİZM FUARININ EN GÖZDESİ OLDU
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acenteleri ..
Kapadokya LÖSEV’in Yanında
Kapadokya Üniversitesinin Lösemili Çocuklar haftası dolayısıyla düzenlediği farkındalık etkinlikleri kapsamında sıcak ha..
Kapadokya Teknopark ile TSÜAB Tohum Sertifikasyon A.Ş. Arasında Ön Protokol İmzalandı
Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği TSÜAB tarafından kurulacak olan ilk özel yetkili akredite “Bitki Sağlığı Teşhi..
NEVÜ’de “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Panel
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Nevşehir İl Müftülüğü işbirliğinde “Mevlid-i Nebi Ha..
Kapadokya Üniversitesinde ‘Hayallere Ulaşma’ Söyleşisi Gerçekleştirildi
Kişisel gelişim ile ilgili yazdığı kitap ve verdiği konferanslarla adından sıkça söz ettiren Yazar Barış Müstecaplıoğlu’..
NEVÜ Engelsiz Üniversite Biriminden ‘Gökkuşağı Projesi’
NEVÜ Engelsiz Üniversite Birimi, “Gökkuşağı Projesi” ile üniversite şehir işbirliğini pekiştirmek için çalışmalarına dev..
Kapadokya Üniversitesinden Nevşehir’e Önemli Bir Çağrı Var
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık yaratmak için derslere maskeyle gir..
NEVÜ’de 7. Geleneksel Mangalda Hamsi Şöleni
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla geleneksel ol..
NEVÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Seçmeleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü (BESYO) özel yetenek sınavı ..
KAPADOKYA TURİZM BÖLGESİ ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) Toplantısı, Vali Aktaş başkanlığında, Valilik toplantı salonun..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI