Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/16/reklam/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/16/reklam/34" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Kurşunlu Camii'nde Tadilat Çalışması yapıldı.
Gülşehir Kurşunlu Camii'nde bululunan Abdest alma bölümü'nde yenileme çalışması yapıldı.
Şehit Aileleri Yararına Ebru Sergisi Açıldı.
Ebru Sanatçısı Nurcan ERTAN’ın eserlerinin yer aldığı 20 tablo, 6 ebrulu kıyafet ve 15 ebrulu fulardan oluşan sergi Foru..
Futbol Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu 7. fotoğraf yarışmasında der..
Okul sporları Kort Tenisi maçları sona erdi.
Nevşehir'de İl merkezi'nde; ''Okul Sporları'' Kapsamında Düzenlenen Kort Tenisi Genç Erkekler ve Genç Kızlar müsabakalar..
Gençler Boks İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam Resim Yarışması Başarısı
DSİ 12. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında Kavak Ortaokulu Öğ..
101. Yılında Çanakkale Ruhu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında ..
Genc Kız Genç Erkekler Dart Turnuvası Sona Erdi..
Nevsehir okul sporları genc kız genç erkekler Dart turnuvası sona erdi..
Kaptid, Ankara'daki Saldırıyı Kınadı.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği - KAPTİD Ankara- Kızılay'da meydana gelen , Terör saldırısını Kınad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI