Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/23/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/23/41/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Okul sporları Kort Tenisi maçları sona erdi.
Nevşehir'de İl merkezi'nde; ''Okul Sporları'' Kapsamında Düzenlenen Kort Tenisi Genç Erkekler ve Genç Kızlar müsabakalar..
Gençler Boks İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam Resim Yarışması Başarısı
DSİ 12. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü Su ve İstihdam konulu resim yarışmasında Kavak Ortaokulu Öğ..
101. Yılında Çanakkale Ruhu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında ..
Genc Kız Genç Erkekler Dart Turnuvası Sona Erdi..
Nevsehir okul sporları genc kız genç erkekler Dart turnuvası sona erdi..
Kaptid, Ankara'daki Saldırıyı Kınadı.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği - KAPTİD Ankara- Kızılay'da meydana gelen , Terör saldırısını Kınad..
Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi.
Türkiye´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya´da turizmde yaşanan sorunları çözmek için "Kültür ve Tur..
NEHÜ'de ‘Bir Dava Adamı Mehmet Akif Ersoy’ Konulu Panel Düzenlendi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından ‘Bir Dava Adamı Mehmet Akif Erso..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
Başkan Karaaslan, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda
Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından 9-13 Mart Almanya Berlin’de gerçekleşmeye başlayan ITB Berlin Fuarı'na Ka..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI