Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/30/rss/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/30/rss/35" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir'de 35 STK, Darbe Girişimini Lanetledi.
Nevşehir’de, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kapadokya Genç İşadamları Derneğinin (GİAD) öncülük ettiği ve 35 siv..
ŞEHİT POLİS MEMURU SALİH AKSU TÖRENLE UĞURLANDI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan baskında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı polis memu..
KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE 236 ETKİNLİK YAPILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi 2015-2016 etkinlik ta..
Nevşehir İli'nde Bulunan İç Sularda; Av Yasakları Sona Erdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, iç sularda avlanma yasağının 15 Haziran'da sona erdiğini bildirdi...
 İlçe Milli Eğitim Müdürü CEYLAN'ndan 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yıl Sonu Mesajı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı'nın sona ermesi münasebetiyle bir mesa..
KAPADOKYA KAN AĞLIYOR!
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler ''KAPADOKYA KAN AĞLI..
Kardelen Futbol Turnuvası Şampiyonları
Kardelen Eğitim Kurumları bünyesinde düzenlediği futbol turnuvasında birinci olan sınıflara kupaları verildi. ..
Forum Kapadokya’da X-Box Turnuvası’na Davetlisiniz
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, Babalar Günü’nde X-Box Turnuvası düzenliyor. Bimeks işbirliği ..
Forum Kapadokya, Nevşehir Belediyesi’nin İftar Çadırına Ev Sahipliği Yaptı
Nevşehir'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 13 Haziran Pazartesi günü Nevşehir Belediyesi'nin kurduğu ifta..
KAPEM’de, 33. Dönem Eğitimleri Başladı.
Nevşehir’de örgün eğitim alanında kurumsallaşan Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ‘de, 33. dönem eğit..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI