Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/31/iletisim/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/31/iletisim/4" İLE İLGİLİ HABERLER

16 Farklı Ülkeden Öğrenciler NEVÜ’de “Türkçe” Öğreniyor
“Türkçe Yaz Okulu” kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine (NEVÜ) gelen 16 farklı ülkeden 19 uluslararası öğ..
NEÜ İşbirliğinde KAPADOKYA TEKNOPARK Kuruluyor
Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesi kurucu heyetinde yer aldığı ‘’Kapadokya Teknoloji Geliştirme Bölgesi’’ (KAPADOKYA TEKNO..
GİZLİGİDER: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ MÜZESİNİ KAPADOKYA’DA KURUYORUZ
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kapadokya’da kurulacak müze hakkında açıklamada bulun..
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ NEVŞEHİR’E HAYIRLI OLSUN
Sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerleri ile Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri olan Nevşehi..
GENÇLER KAPADOKYA İÇİN ÇALACAK
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından yürütülen KAPADOKYA İÇİN ÇAL projesi başlıyor.
14. KAPADOKYA GELENEKSEL YEMEK FESTİVALİ
Nevşehir'in Göreme beldesindeki festivalde yemek yarışmaları düzenlendi, aşçılar şekil verdikleri bal kabağı ve karpuzla..
Hemşirelik Bölümü Öğrencileri'nin Üniforma Giyme Heyecanı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Hemşirelik B..
DEVLET MALZEME OFİSİ TOPLANTISI NTSO’DA GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Devlet Malzeme Ofisi tarafından katalog sistemini girme koşulları ve bu sistemin te..
1000+Sığınmacı ve Mülteci Kadın Kapadokya'da!
Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD), 10. Geleneksel Kapadokya Kadın Buluşması’nı bu yıl 11 Mart 2017 Cu..
TÜRKÜ DOSTLARI KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNDE BULUŞUYOR
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Topluluğu ve Halk oyunları ekibi, 10 Mart 2017 ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI