Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/36/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/36/43/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

TGF ÜYESİ GAZETECİLER KAPADOKYA’YA HAYRAN KALDI
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen 50. Başkanlar Konseyi toplantısı ve etkinlikleri ..
Nevşehir Devlet Hastanesi Personeleri Kişiler Arası Etkili İletişim Eğitimi Aldı
Nevşehir Kamu Hastane Birlikleri'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde 2016 yılı eğitim programı çerçevesinde personelle..
ABD Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Bölümü Baş Katibi Gwyn'den NEHÜ'ye Ziyaret
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen ABD Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Bölümü Baş Katibi Phaedra Gwyn..
Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Kapadokya’ ya Hayran Kaldı
Milli sporcumuz dünya serbest dalış şampiyonu ve rekortmeni Şahika ERCÜMEN, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsol..
Hac Ön Kayıtları Çarşamba Günü Sona Eriyor.
Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için ön kayıtlar, 27.01.2016 Çarşamba günü mesai bitiminde sona eriyor...
TURİZM BAKANI KAPADOKYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Dünya'nın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen ve kapılarını dün Madrid'de açan FITUR Turizm fuarı tüm hızıyla ..
KAPADOKYA FITUR'DA!
İspanya'nın Başkenti Madrid'de düzenlenen FITUR Turizm Fuarı bugün kapılarını profesyonel ziyaretçilere açtı ve resmen b..
MASA TENİSİ GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Dönemi Okul Sporl..
Nevşehir İl Geneli'nde Kar Tatili Sona Erdi.
Nevşehir İl Geneli'nde Aşırı Kar Yağışı nedeni ile 1 gün süreyle Tatil edilen Okullar 06.01.2015 Çarşamba günü Eğitim ve..
KAPADOKYA KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE 229  ETKİNLİK YAPILDI
Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında kültürel ve sanat alanında etkin hizmetlerin yürütülmesi amacıyla hizmete k..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI