Bugun...

"nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/36/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/s/keywords/nevu-metalurji-ve-malzeme-muhendisligi-bolumu-nun-duzenledigi-kapadokya-5-imsmatec-2022-sona-erdi/36/7/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Kapadokya Üniversitesi Öğrencilerinden ‘Küresel İklim Grevi’ Etkinliği
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri “20 Eylül Küresel İklim Grevi” etkinlikleri kapsamında küresel iklim değişikliği ve z..
Nevşehir Emniyetinden NEVÜ Öğrencilerine ‘Hoş Geldin’ Standı
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
KAPADOKYA GÖREMESPOR’DAN ZİYARET
Kapadokya Göremespor Kulübü Başkanı Hasan Çiner ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziya..
Kapadokya Üniversitesi Uluslararası Yarışmaya Gökkuzgun ile Katılacak
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri kendi yaptıkları ve “Gökkuzgun” adını verdikleri drone ile TÜBİTAK Uluslararası İnsan..
NEVÜ’de “1. Uluslararası Tasavvuf Sempozyumu: Nesimî 650”
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü, Azerbaycan Üniversitesi ..
TÜRSAB Kapadokya Başkan adayı Talip Aldemir oldu
Kapadokya turizminin önemli aktörlerinden niteliği ve donanımıyla fark oluşturan turizmci Talip Aldemir TÜRSAB Kapadokya..
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk NEVÜ’de
Bir dizi programa katılmak üzere Nevşehir’de bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir Hacı Bektaş Vel..
KANADA TİCARET ODASI BAŞKANI KAPADOKYA’DA
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kanada Ticaret Odası Başkanı Goldy Syed Hyder’i konaklamış olduğu Ürgüp İlçesinde ziyaret ..
Türkiye Drone Şampiyonası Kapadokya Etabı Tamamlandı
Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonasının üçün..
Ülkü Ocaklarının kampları sona erdi
Gençlerin yaşamlarına anlamlı şeyler katmak adına gecesini gündüzüne katan Nevşehir Ülkü Ocakları yöneticileri yaz dönem..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI